Verhuizen en zo met behulp van een verhuisbedrijf

3 Minuten Gepost op:


Over ons

Opslag en vervoersblog Hoi, mijn naam is Jurgen. Na een aantal jaren in de logistiek te hebben gewerkt voor een baas, ben ik twee jaar geleden voor mezelf begonnen. Tegenwoordig ben ik manager van mijn eigen bedrijf in opslag en vervoer, waarbij ik het vooral leuk vind dat ik andere mensen van dienst kan zijn. We bezitten tegenwoordig allemaal steeds meer spullen, waarvoor in huis lang niet altijd plaats is. Met mijn bedrijf speel ik daar op in: mensen kunnen hier opslag en vervoer regelen van de bezittingen waar ze thuis even geen plek voor hebben. Mijn kennis over dit onderwerp deel ik graag met je op dit blog. Veel leesplezier!

Zoeken

Categorie├źn

Tags

Ga jij binnenkort verhuizen? Dan komt er een leuke, maar ook drukke tijd aan. Heel veel dingen kan je zelf doen, maar sommige dingen kan je beter uit handen geven. Dit scheelt jou veel tijd en je weet dan zeker dat het op de juiste manier gebeurt. 

Veel tijd

Als je gaat verhuizen zal je de eerste weken eerst veel aan het klussen zijn in je nieuwe huis, dit kost veel tijd. Maar ondertussen moeten ook al jouw spullen uitgezocht worden: wat gaat er wel mee naar het nieuwe huis en wat gaat er niet mee. De spullen die je niet meeneemt, kan je verkopen of weggooien. Verkopen kan veel tijd kosten, maar van de opbrengst kan je wel weer nieuwe dingen voor je nieuwe huis kopen. Als je al jouw spullen uitgezocht hebt, moet alles ingepakt worden. 

Verhuisbedrijf

Veel mensen denken dat een verhuisbedrijf alleen komt verhuizen, maar dat is niet waar. Ze kunnen (als jij dat wilt) ook jouw spullen in komen pakken. Jij hebt dan extra tijd om te klussen in je nieuwe huis of om spullen uit te zoeken en zij pakken alles in wat mee moet naar het nieuwe huis. Op de dag van de verhuizing zal het verhuisbedrijf als Vlotweg Verhuisgroep BV al jouw spullen verhuizen van het oude huis naar het nieuwe huis. Als je op de dozen noteert in welke ruimte ze thuis horen, zullen de verhuizers de dozen gelijk in de juiste ruimte zetten. Dit scheelt jou straks veel tijd tijdens het uitpakken van de dozen. Ook zetten zij de meubels gelijk op de juiste plaats voor jou. Jij hoeft hier later dus niet meer mee te sjouwen of de schuiven. 

Kosten

Een verhuisbedrijf kost uiteraard geld. Als je hen alleen inhuurt voor het verhuizen, dan kost het minder dan wanneer je hen ook nog in laat pakken. Des te meer werk je hen laat doen, des te hoger de kosten zijn. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles zelf te doen. Dit kost veel tijd en energie, maar het kost ook veel geld. Veel mensen hebben geen eigen bus of vrachtwagen, deze moet dus gehuurd worden. De prijzen voor het huren van een bus of vrachtwagen kunnen flink oplopen. Ook moet je rekening houden met de grootte van de bus of vrachtwagen. Als hij te groot is, mag je daar niet met jouw rijbewijs B in rijden. Er zijn dus veel zaken waar je rekening mee moet houden. Uiteraard kost een verhuisbedrijf geld, maar als je alle kosten van het zelf verhuizen bij elkaar optelt, ben je ook veel geld kwijt. Een verhuisbedrijf inhuren is dus geen gek idee! Succes!

• Tags: • 441 Woorden